Aziatisch geschoolde kok

Aziatisch geschoolde kok

Heb jij een voorliefde en kennis van de Aziatische keuken en maak jij de heerlijkste Aziatische gerechten? Onze chef Bjorn Massop zoekt versterking en expertise voor zijn keukenteam. Voel jij je thuis in een bedrijf waar elke dag met passie wordt gewerkt en waar rekening wordt gehouden met natuur en milieu? Lees dan snel verder!

Chef Bjorn Massop zoekt versterking voor zijn team

In het voorjaar werd Bjorn Massop bekroond met een Green Star van Michelin voor zijn inzet voor een duurzame toekomst. Chef Bjorn: “In onze keuken beseffen wij dat wij verantwoordelijk zijn voor meer dan een lekker bord eten. Als chefs zijn we verantwoordelijk om ambachten in stand te houden, ook die van onszelf. Daarbij speelt het milieu een belangrijke rol. Ons menu is geïnspireerd door de seizoenen en de vakmensen die ons dagelijks voorzien van hun mooiste producten. We werken nauw samen met agrariërs om ons heen. Eigenlijk zetten we de klok terug, maar op een moderne manier.” Genoeg redenen om dit ambitieuze team te versterken!

Functieomschrijving

Voel je welkom in de keuken van Hotel Villa Ruimzicht en Restaurant Lokaal. Samen met jou leggen we onze gasten graag in de watten met lekker eten dat we bereiden met de lekkerste producten van het seizoen. Om onze keuken naar een hoger niveau te tillen zijn wij op zoek naar een Aziatisch geschoolde kok. Jij beschikt over technieken die onze keuken kunnen verrijken. Daarnaast zet jij je met jouw expertise in om een bijdrage te leveren aan de missie en visie van de Chef.

Zo zien jouw werkzaamheden eruit

Je bereid de gerechten volgens recept en weet de producten en de bereiding op kwaliteit te beoordelen. De keuken van Villa Ruimzicht en Restaurant Lokaal staat altijd aan. Daarom is het belangrijk dat je gestructureerd werkt en bestendig bent tegen de hectiek van het hotelleven.

Functie eisen

  • Ervaren kok
  • Aziatisch geschoold
  • Je bent overdag beschikbaar
  • Werken volgens HACCP regels
  • Je kunt (enigszins) overweg met digitale systemen of je staat ervoor open om dit te leren
  • Controle over voorraadbeheer en het maken van bestellingen
  • Communicatief vaardig en open voor overleg

Wat wij jou bieden

  • Werken in een jong en gedreven team die dagelijks streeft naar het beste resultaat
  • 50% korting op alle FOOD in de HIM+ outlets en JRE partners
  • Voordelig slapen bij QL-hotels
  • Ruimte voor training en opleiding
  • Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei
  • Een salaris dat past bij jouw verantwoordelijkheden

Houd jij van Achterhoekse ambacht, koken met de beste producten uit de regio met respect voor natuur en dier én heb jij die Aziatische expertises? Zie jij het koken in een jong en gedreven team met een Groene Michelinster als een uitdaging en ga je die graag aan? We maken graag kennis met je!

Stuur jouw CV en motivatie naar sollicitatie@himplus.nl t.a.v. Patricia van Dort.