Triple A

Ambacht, Aandacht en Achterhoek: kernwaarden waaraan wij als Villa Ruimzicht veel waarde hechten. Culinair vakmanschap, creativiteit en Achterhoekse gastvrijheid gaan hier hand in hand.

Werksuites

Aandacht

“Jouw belevenis is ons doel!” Ervaar de kracht van aandacht voor jou als gast met Achterhoekse hartelijkheid bij Villa Ruimzicht. Een plek waar kwaliteit en gastgerichtheid centraal staan. Aandacht voor jou en jouw wensen is niet het enige doel; het maakt ook het verschil tussen een gewoon goede en memorabele beleving. Villa Ruimzicht ziet haar gasten graag tevreden en terugkomen!

Bjorn Massop

Ambacht

“Koken is geen kunst, het is een ambacht!” Dát is wat wij als Villa Ruimzicht met hart en ziel uitdragen in onze visie. Het culinaire vakmanschap van onze chef-kok en zijn brigade die heerlijke gerechten voor jou bereiden met aandacht en liefde voor de ingrediënten die het land ons biedt. Het liefst direct van “boer naar bord” verwerken zij dit voor jou in creatieve en verfijnde gerechten.
Door de ‘open keuken’ in Villa Ruimzicht kun je zelf beleven hoe de passie van onze chef-kok voor eerlijke en heerlijke elementen zich vertaalt in pure ambacht op jouw bord.

Achterhoek

De rust, de ruimte en de hartelijkheid gecombineerd met een “alles komt goed”- mentaliteit. Dát is waar de Achterhoek om bekend staat. Bij Villa Ruimzicht omarmen wij deze filosofie en vertalen wij dit naar een hoogwaardig, maar ongedwongen gastvrijheidsconcept. We besteden veel aandacht aan het interieur van Villa Ruimzicht. De Achterhoekse rust en ruimte komen hierin terug. Laat je aangenaam verrassen! Villa Ruimzicht is een uniek gebouw met een bijzondere historie in het centrum van de Achterhoek, wat de mogelijkheid geeft om ruimte, rust en natuur te combineren met (inter)nationale cultuur. Geniet je met ons mee in de Achterhoek?