High Wine & High Tea

Een High Tea/High Wine bij Villa Ruimzicht Doetinchem

Zoete trek of hartige behoefte? Kom dan genieten van een high tea bij Hotel Villa Ruimzicht. Zowel met een klein gezelschap als met grotere groepen kun je bij ons terecht in de Bar&Bites of in onze sfeervolle Rietveldzaal. Laat je van tevoren even weten dat je komt? Dan zorgen wij voor veel gezelligheid, thee, hartige hapjes, een soepje en andere lekkernijen.

High Tea (tussen 12:00 uur en 16:00 uur)

Geniet van hartige gerechtjes uit de Achterhoek, zoete lekkernijen uit onze eigen patisserie met heerlijke verse thee van Dilmah. Wij serveren onze hartige en zoete lekkernijen in twee aparte ‘gangen’, waarbij jij zelf de volgorde bepaalt. De High Tea kun je reserveren voor €29,50 p.p. Dat is inclusief onbeperkt thee. Overige dranken kan je voor eigen rekening bijbestellen.

022_DSD0714-2

High Wine (tussen 15:00 uur en 18:00 uur)

Vergeet thee en zoete lekkernijen en geniet van heerlijke wijn en spijscombinaties. We verwelkomen jullie aan het einde van de middag met een goed glas bubbels en een oester. Aansluitend geven we de chef alle vrijheid om je in de watten te leggen met drie gerechtjes, achter elkaar geserveerd, met bij ieder gerechtje een passend proefglas wijn. De High Wine kun je reserveren voor €34,50 p.p. Laat je van tevoren even weten dat je komt?

Nog langer genieten? Laat je dan verrassen door een zoete verleiding uit eigen patisserie in combinatie met een glas dessertwijn. Proost! (+ €12,50 p.p.)

Cadeaubon

Geef iemand een heerlijke High Tea of High Wine cadeau met een luxe cadeaubon van Hotel Villa Ruimzicht! Voor elk gewenst bedrag kun je een cadeaubon laten maken. Deze cadeaubonnen zijn alleen verkrijgbaar bij de hotelreceptie.

Reserveren kan bij voorkeur via info@hotelvillaruimzicht.nl of telefonisch via 0314-320 680.