Kerst vieren

In december is Villa Ruimzicht weer ondergedompeld in de heerlijke sfeer van kerst. De bomen zijn feestelijk opgetuigd, het bestek opgepoetst en op de achtergrond hoort u zachtjes de kerstklokjes klinken. We heten je meer dan welkom om Kerst bij ons in de Villa te vieren.

Kerst brunch op 1e en 2e Kerstdag 2019

Brunchen tijdens de Kerst bij Villa Ruimzicht is feestelijk en informeel. Tussen 12.00 uur en 13.00 uur verwelkomen we je voor een uitgebreide brunch met een keur aan feestelijke lekkernijen vanaf twee buffetten. Tijdens de brunch worden er ook gerechtjes  ‘live’ bereid vanaf het kookeiland. Tot 15.30 uur is het gezellig tafelen en proeven van de heerlijke Kerstbrunch.

€ 35,00 p.p. inclusief ontvangst met een feestelijk glas bubbels. Kinderen tot 12 jaar € 17,50

Reserveer direct voor de Kerstbrunch via info@hotelvillaruimzicht.nl of bel met 0314 – 320 680 

Kerstdiner op Kerstavond, 1e Kerstdag en 2e Kerstdag

Kerst is dé periode in het jaar om onbezorgd te genieten van een heerlijk avondje uit. Diner in stijl met je geliefde, familie of vrienden op Eerste of Tweede Kerstdag bij Villa Ruimzicht. Met zorg en aandacht heeft onze chef Bjorn Massop een feestelijk kerstmenu samengesteld met lokale ingrediënten uit de Achterhoek.

Ons team – inclusief kinderanimatie – staan voor je klaar om deze Kerst onvergetelijk te maken.

Tijdens Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag serveren we een 4- of 6-gangen.
4-gangen €45,-
6-gangen €65,-
Voor de kinderen serveren menu met aangepaste porties of een apart kindermenu.

Reserveer direct voor de Kerstdiner via info@hotelvillaruimzicht.nl of bel met 0314 – 320 680 

Overnachten tijdens de Kerstdagen

Maak de kerstbeleving compleet door na het diner ontspannen bij ons te blijven slapen. Bekijk snel onze Kerstarrangementen en ontdek de mogelijkheden.

Geen kerststress met de Achterhoekse Culitas

Wel thuis kerst vieren, maar geen behoefte aan een slagveld in de keuken, urenlang winkels afstruinen voor dat ene ingrediënt en vlekken op je feestkleding? Kies dan voor de Achterhoekse Culitas!

Onze chefs bereiden vier verrukkelijke gangen voor en het enige wat jij hoeft te doen is de finishing touch. Uiteraard krijg je daarvoor van ons een korte instructies meegeleverd. Mislukken is praktisch onmogelijk. Met de Culitas geniet je van een geslaagd en ontspannen Kerstdiner.