Restaurant Lokaal

Zwezerik van Knolselderij

Ons restaurant 

‘In onze keuken beseffen wij dat wij verantwoordelijk zijn voor meer dan een lekker bord eten. Als chefs zijn we verantwoordelijk om ambachten in stand te houden, ook die van onszelf. Daarbij speelt ook het milieu een belangrijke rol. Het heel menu is dan ook geïnspireerd door de seizoenen en de vakmensen die ons dagelijks voorzien van hun mooiste producten. Laat u door onze chefs, gastheren en gastvrouwen mee nemen op een reis door ons prachtige Achterhoek en ontdek de verhalen van onze gerechten’.

NEWS | Green Star Michelin

In maart mocht Chef Bjorn Massop met zijn Restaurant Lokaal een ‘Green Star’ van Michelin in ontvangst nemen. We zijn trots voor deze waardering voor ons harde werk. De Green Star van Michelin werd dit jaar voor het eerst uitgereikt in Nederland. Met Bjorn zijn er nog 7 andere Chefs bekroond voor hun passie en toewijding aan groener en bewuster koken.

Met voedsel moet je niet de hele wereld over reizen. Er is in de buurt zoveel verkrijg­baar, gemaakt door boeren die houden van de streek en zuinig omgaan met hun grond

Bjorn Massop

Green star Michelin