Restaurant Lokaal

Ons restaurant 

‘In onze keuken beseffen wij dat wij verantwoordelijk zijn voor meer dan een lekker bord eten. Als chefs zijn we verantwoordelijk om ambachten in stand te houden, ook die van onszelf. Daarbij speelt ook het milieu een belangrijke rol. Het heel menu is dan ook geïnspireerd door de seizoenen en de vakmensen die ons dagelijks voorzien van hun mooiste producten. Laat u door onze chefs, gastheren en gastvrouwen mee nemen op een reis door ons prachtige Achterhoek en ontdek de verhalen van onze gerechten’.

NEWS | Nieuwe keukenchef

Per 1 juli is Restaurant Lokaal versterkt met nieuwe keukenchef Bart Leussink. Hij heeft in zijn carrière onder andere ervaring opgedaan bij restaurant ‘t Schultenhues in Zutphen en restaurant Graphite in Amsterdam. Na vier jaar weg te zijn geweest uit de Achterhoek, keert Bart nu weer terug naar zijn roots. Bart kijkt uit naar de samenwerkingen met lokale leveranciers en het samen zoeken naar oplossingen
voor restproducten.

_BMW0997