Gault Millau Menu

Hotel Villa Ruimzicht is met een halve punt gestegen in de Gault Millau 2020! Hier zijn wij ontzettend trots op.

 

”De wilde eendenborst en bitterbal met stoofje van de bout met geroosterde granen en puree van waterkers, kumquat en jus met pittige groene vlierbes is een topgerecht. Complex, maar uitstekend in balans. Respect voor de chef die deze uiteenlopende smaken bij elkaar brengt en tot een perfecte eenheid verbindt. De mooie wijnkaart is samengesteld door sommelier Paul Hoeré. Eén verdiend half punt erbij!”.

 

Het hele menu van restaurant Lokaal is geïnspireerd door de seizoenen en de vakmensen die ons dagelijks voorzien van de mooiste producten. Laat u door onze chefs, gastheren en gastvrouwen mee nemen op een reis door onze prachtige Achterhoek en ontdek de verhalen van onze gerechten.

 

Om samen onze stijging te vieren, bieden wij een speciaal 7 gangen diner aan inclusief aperitief, water, wijn, koffie en friandises. Dit arrangement is geldig van donderdag 5 december tot en met zondag 8 december 2019.

 

Het menu 

Wilde gans
gepekeld | berkenblad thee|mosterd|kwartel ei |rauwe kastanje

Forel
Gepocheerd oester | krokante kruiden | saus van D*tch gin en geroosterde kaneel

Aardpeer
Beurre noisette | hooi gerookte eidooier op 58C | kruiden en paddenstoelen wat de dag te beiden heeft.

Ree
Crème van eekhoorntjesbrood |selderij | aardappel kussentjes| hazelnoot

Haas
Rode kool | appel | lijnzaad | hazenpeper | kruidkoek

Geitenkaas
BBQ biet | gefermenteerde| blauwe bes | wilde zuring

Kweepeer
Amandel | marsepein | kruim

99 euro per persoon inclusief water, wijn, koffie en friandises.