Lazy Sundays – Familie brunch

Lazy Sundays – Familie brunch

Tijd voor quality time in september en oktober!

Onze Lazy Sundays in september en oktober staan in het teken van samenkomen met je familie en/of vrienden tijdens een gezellige én lekkere brunch. De scholen zijn weer begonnen en we zijn weer aan het werk, daarom fijn weer even aandacht te maken voor elkaar. Vertel de verhalen van de afgelopen weken; hebben de kinderen nieuwe vriendjes gemaakt en hoe bevalt de nieuwe functie? Schuif gezellig aan op zondag 24 september en zondag 15 oktober voor een weldadige brunch die we op tafel serveren om samen te delen. Wij maken er graag een onvergetelijke middag van.

Voor onze jongste gasten hebben we natuurlijk wat klein vermaak aan tafel zodat de ouders ongedwongen kunnen blijven tafelen. Maar dat is niet alles! Ze kunnen ook meedoen met een cupcake workshop. Een van onze chefs maakt samen met hen de lekkerste cupcakes die ze zelf mogen versieren. Hoe leuk is het om je eigen toetje te maken!

De kosten voor de familie brunch bedragen € 42,50 p.p. voor volwassenen. Kinderen van 0 – 2 jaar eten gratis en kinderen van 3 – 12 jaar voor € 21,50 p.p. (incl. cupcake workshop). Reserveren is noodzakelijk. Klik hier om te reserveren voor zondag 24 september en klik hier voor zondag 15 oktober. Liever contact met een collega? Reserveren kan ook door te mailen naar info@hotelvillaruimzicht.nl of te bellen naar +31 (0)314 320 680.

IMG_7397
20210310-_BMW7637
JDL_1110