Pasen

Pasen

Pasen

Heb je zin om er tijdens de Paasdagen even lekker tussenuit te gaan? Niet zelf koken, maar genieten van een heerlijk paasontbijt, paasbrunch of paasdiner met je gezin? Wanneer je slaapt bij Hotel Villa Ruimzicht schuif je aan voor een heerlijk paasontbijt op 1e of 2e paasdag.

Zondag 9 april 2023 (1e Paasdag)

Maandag 10 april 2023 (2e Paasdag)

Paasbrunch en paasdiner

Ook dit jaar organiseren we op beide paasdagen bij Hotel Villa Ruimzicht natuurlijk weer een heerlijke paasbrunch en een smakelijk paasdiner! Geniet van de smaken van het voorjaar en laat je verrassen door de keukenbrigade van chefkok Bjorn Massop. Ook aan de kinderen is gedacht: paaseieren zoeken in het park, eieren schilderen, een mooie tekening maken en misschien komt de paashaas ook nog wel langs!

Paasbrunch € 42,50 p.p. (0 t/m 2 jaar gratis, 3 t/m 12 jaar € 21,50 p.p.)

Tussen 11:30 en 15:00 uur

Paasdiner € 49,50 p.p.

Vanaf 17:30 uur

Direct reserveren? Dat doe je hier! Wanneer je een tijdstip gedurende de lunch reserveert op één van de paasdagen reserveer je automatisch de paasbrunch. Ook het paasdiner staat automatisch vast wanneer je kiest voor diner. Let op! We serveren tijdens de paasdagen geen reguliere lunch en diner in zowel Bar&Bites als Restaurant Lokaal.

Pasen @ Villa

Liever er gelijk een nachtje weg van maken tijdens Pasen? Dan is ons Pasen @ Villa arrangement precies wat je zoekt! Heerlijk eten tijdens het paasdiner en paasontbijt, hemels slapen op onze Auping bedden en een leuke activiteit (wie houdt er nu niet van de regio ontdekken op een e-chopper?).