Restaurant Manager

Restaurant Manager

Functieomschrijving:

Houd jij van een bruisende werkomgeving en is gastvrijheid jouw tweede naam? Werken in onze Villa kent volop afwisseling qua werkzaamheden en is de perfecte omgeving om het gasten naar de zin te maken! In ons restaurant Lokaal serveren wij het menu van onze Chefkok Bjorn Massop,  welke in maart is bekroond met de groene Michelin ster. Natuurlijk voorzien van goed wijnadvies van onze wijnmeester Robin Overdreef! Op ons park terras kunnen de gasten al bij een klein beetje zon buiten zitten en genieten van de gerechten van de foodbar. De Villa organiseert kookworkshops en er is ruimte voor bruiloften, vergaderingen en borrels. Ben jij de persoon die alles in goede banen leidt en collega’s op een positieve manier aanstuurt en coacht? Dan zoeken wij jou!

Functie eisen:

  • Organiseren en een team strak aansturen zit in je bloed
  • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau
  • SVH leermeester diploma is een pré
  • Ervaring in soortgelijke bedrijven
  • In bezit van sociale hygiëne
  • Kan een team binnen verschillende concepten aansturen
  • Je kunt werken met verschillende digitale systemen

Beschik jij over de volgende competenties?

  • Helicopterview
  • Oplossingsgerichtheid
  • Leergierig
  • Op de hoogte van hedendaagse trends en ontwikkelingen
  • Hands on mentaliteit

Wat wij je bieden:

  • Werken in een jong en gedreven team die dagelijks streeft naar het beste resultaat
  • Werken in een energieke en ervaren organisatie
  • 50% korting op alle FOOD in de HIM+ outlets en JRE partners
  • Voordelig slapen bij QL-hotels
  • Ruimte voor training en opleiding
  • Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei
  • Een salaris dat past bij jouw verantwoordelijkheden
  • Salaris conform Horeca CAO

Mail jouw CV en motivatie naar sollicitatie@himplus.nl  t.a.v. Patricia van Dort   

Salaris conform Horeca CAO