Sous Chef productiekeuken – fulltime

Sous Chef productiekeuken – fulltime

Chef Bjorn Massop zoekt versterking voor zijn team!

In maart 2021 werd Bjorn Massop bekroond met een Green Star van Michelin voor zijn duurzame manier van koken. Door de producten direct van de boeren uit de regio te halen en te koken met Achterhoekse ambacht, dragen we in de keuken van Hotel Villa Ruimzicht & Restaurant Lokaal een steentje bij aan het behoud van natuur & milieu. En als kers op de taart hebben we in 2022 de JRE Award ‘Restaurant van het jaar’ mogen ontvangen. Genoeg redenen om dit ambitieuze team te versterken!

 

Functieomschrijving:

Voel je welkom in de keuken van Hotel Villa Ruimzicht en Restaurant Lokaal. In de keuken van het hotel staan we de hele dag aan. We leggen onze gasten graag in de watten met lekker eten dat bereid wordt met de lekkerste producten uit de regio. Jij zet je in om de missie en visie van Bjorn Massop in ere te houden.

 

Zo zien je werkzaamheden eruit:

Je hebt ervaring in een productiekeuken en weet dat je een goede voorbereiding het halve werk is! Je gaat werken met moderne apparatuur en systemen op je eigen werkplek. Je werkt voornamelijk op dalmomenten waardoor het werk je gezins- of privéleven niet in de weg staat. Je werkt volgens een weekplanning en bent verantwoordelijk voor alles wat er in het groot gemaakt kan worden. Je maakt bestellingen en houdt de voorraad bij, je organiseert de distributie naar onze verschillende outlets en werkt recepturen met bijbehorende kostencalculatie bij. 

 

Functie vereisten:

  • Ervaren kok
  • Je bent overdag beschikbaar
  • Werken volgens HACCP regels
  • Je kunt (enigszins) overweg met digitale systemen of je staat ervoor open om dit te leren
  • Controle over voorraadbeheer en het maken van bestellingen
  • Communicatief vaardig en open voor overleg
  • Sous chef voor voorbereidende werkzaamheden

 

Wat wij je bieden:

  • Werken in een jong en gedreven team die dagelijks streeft naar het beste resultaat
  • 50% korting op alle FOOD in de HIM+ outlets en JRE partners
  • Voordelig slapen bij QL-hotels
  • Ruimte voor training en opleiding
  • Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei
  • Een salaris dat past bij jouw verantwoordelijkheden.

 

Hou jij van Achterhoekse Ambacht, koken met de beste producten uit de regio met respect voor natuur en dier? Zie jij het koken in een jong en gedreven team met een Groene Michelinster als een uitdaging en ga je die graag aan? We maken graag kennis met je!

Stuur jouw motivatie en CV naar sollicitatie@himplus.nl t.a.v. Patricia van Dort.