Wild eten in de Achterhoek

Wild eten in de Achterhoek

Wanneer de blaadjes van de bomen vallen, de dagen korter worden en binnen de haard aangaat, wrijft de wild liefhebber zich weer in de handen: het wildseizoen is geopend!

En uiteraard geniet je bij Hotel Villa Ruimzicht volop van het Wildseizoen. Chef Bjorn Massop weet hoe hij wild uit deze streek – haas, konijnen, gans, eend, duif, ree – het beste tot haar recht laat komen. Vanaf 15 oktober tot eind januari vind je talloze smakelijke en bijzondere wildgerechten op de kaart van onze beide restaurants.

Uitgebreid dineren en dan lekker blijven slapen

Hoe heerlijk is het om uitgebreid te dineren en dan ontspannen te blijven slapen. Tijdens het Wildseizoen hebben we een speciaal hotel-arrangementen samengesteld. Een uitgebreid 6-gangen diner met wijnarrangement en overnachting boekt je al vanaf 159 euro per persoon. Bekijk hier de arrangementen.

 

Wild Workshops

Wil je niet alleen het eten van wild, maar ook het bereiden van wild in de vingers krijgen? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Op zondag 27 oktober, 3 en 10 november vinden de workshops plaats. Hier vind je meer details en kan je je direct aanmelden.