Wild workshop

Wild workshop

In de Achterhoek is de herfst synoniem voor WILD! En wil je niet alleen het eten, maar ook het bereiden van wild in de vingers krijgen? Dan is deze workshop perfect voor jou.

Uiteraard gaan we aan de slag met echt Achterhoeks wild. Samen met de chef ga je een ree uitbenen en portioneren. Je leert over hoe het dier in elkaar steekt en waar de mooiste stukken vlees zitten. Met het vlees van deze ree maken we vervolgens 4 verschillende gerechten, waaronder reerug.  Aan het einde van de workshop proef je samen de gerechten. Tenslotte neem je de receptuur en een heleboel nieuwe kennis mee naar huis!

  • Zondag 27 oktober, 3 november en 10 november (=VOL)
  • Van 14.30 tot 18.30 uur (4 uur)
  • Aan de workshop kunnen maximaal 14 personen meedoen.
  • De kosten bedragen €75,- p.p. incl. bier, huiswijn & fris

Direct aanmelden en betalen voor de workshop