Culinair in de Achterhoek

De Achterhoek heeft veel te bieden. Het hele jaar door geniet je van heerlijke seizoensgebonden gerechten. Zo staat bijvoorbeeld dit najaar in het teken van wild eten in de Achterhoek. We geven je graag wat tips, zodat je tijdens je verblijf in de Achterhoek geniet van heerlijk eten.

Lev by Mike

Good food, good mood! Of je nu op zoek bent naar een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een culinair diner in de Achterhoek, LEV.By Mike biedt het allemaal! Lev by Mike staat voor liefde voor mooie gerechten; alle gerechten hebben de grootte van een tussengerecht en zijn gemaakt van eerlijke streekproducten die seizoensgebonden zijn.

Tijdens de herfst geniet je van lekkere gerechten met wildproducten, verschillende bieren, meer dan 15 goede wijnen of lekkere cocktails. In de zomer kun je hier genieten in het zonnetje terwijl je met je voetjes in het zand aan de beachbar zit met een verfrissend drankje in je hand. Kortom, een plek waar lekker eten en Achterhoekse gastvrijheid samenkomen.

Neem een kijkje op de website van Lev by Mike voor meer informatie:

LEV. by Mike
JDL_1979

LEV Foodbar

Bij LEV.Foodbar geniet je van oprechte aandacht, een ontspannen sfeer en verrassende gerechten. Of je nu komt voor een koffie of thee met heerlijke patisserie, een lunch met een lekkere borrel, of een diner met bijpassende wijnen, bij dit restaurant in Doetinchem ben je aan het juiste adres. De foodbar wordt al diverse jaren gewaardeerd met de Bib Gourmand van Michelin, wat betekent dat LEV een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Met mooi weer kun je ontspannen genieten in de sfeervolle binnentuin, terwijl je in de winter lekker warm binnen zit. De gerechten die worden geserveerd hebben allemaal de grootte van een tussengerecht en zijn bereid met ingrediënten uit de regio die passend zijn bij het seizoen. Het is superleuk om samen te delen en samen van te genieten!

Benieuwd naar het menu van LEV.Foodbar? Neem een kijkje op de website voor meer informatie:

Lokaal

Laat je meenemen op een reis door de Achterhoek en ontdek de verhalen achter onze gerechten. Gelegen in Hotel Villa Ruimzicht zit ons  JRE-restaurant Lokaal. Geniet van zes of negen impressies, allemaal bereid door onze chef-kok Bjorn Massop en zijn geweldige keukenteam.

Duurzaamheid en het milieu zijn van groot belang voor Lokaal; met veel trots dragen wij dit jaar weer de Green Star van Michelin. Al onze impressies worden bereid met producten afkomstig uit de streek. Ons volledige menu is seizoensgebonden; tijdens ons wildseizoen serveren we verfijnde wildgerechten, variërend van dierlijke gerechten tot wildplukingrediënten. Dineren bij Lokaal is een onvergetelijke ervaring waarin we je meenemen van boer tot bord!

Meer weten over lokaal of reserveren? Neem een kijkje op de website:

Kopie van _BMW7680
Van Mien

Van Mien

Liever lekker makkelijk en vlak bij het hotel dineren met afsluitend een drankje in de stad Doetinchem? Van Mien is daar de perfecte plek voor. Bij Mien kun je vanaf 8 uur ’s ochtends aanschuiven in de knusse eetkamer voor een uitgebreid ontbijt. Om 12:00 uur gaat de lunch van start in de eetkamer, of met mooi weer kun je heerlijk zitten in de stadstuin. Het menu bij Van Mien bevat vooral lekkere, ongecompliceerde maaltijden met lokale ingrediënten die seizoensgebonden zijn. Begin op tijd met het diner, want de keuken sluit om 20:00 uur, zodat de dames van Mien de volgende morgen weer fris en fruitig klaarstaan.

Meer weten over Van Mien of gelijk een reservering maken? Bekijk een de website: