Kookworkshops

Leren koken van onze chefs?

Treed in de voetsporen van een echte chef. Je krijgt van ons de recepten en ingrediënten en daar gaan jullie zelf mee aan de slag. Je zult moeten proeven, tellen, rekenen, inschatten, voelen, ruiken en uiteindelijk word je beoordeeld door de rest van het team, net zoals in een professionele keuken. Maar maak je geen zorgen, er is altijd een echte chef in de buurt die je om raad kunt vragen. Onze kookworkshops zijn erg leuk om te doen na een (lange) dag vergaderen en voor vriendengroepen, kookgekken of familie’s.

Voor een optimale kookbeleving hanteren wij een minimum van 8 en een maximum van 16 personen.  Onze kookworkshops duren ongeveer 3,5 uur waarvan je 1,5 tot 2 uur aan het koken bent. Je kunt de workshop iedere dag op elk gewenst tijdstip tussen 12:00 uur en 20:00 uur (aanvangstijden) reserveren €57,50 p.p. (exclusief dranken) Reserveren voor onze kookworkshops kan via info@hotelvillaruimzicht.nl.

Kookworkshop

oktober – februari

Treed in de voetsporen van een echte chef.. je krijgt van ons recepten en ingrediënten en daar gaan jullie zelf mee aan de slag. Je zult moeten proeven, tellen, rekenen, inschatten, voelen, ruiken en uiteindelijk worden beoordeeld door de rest  van het team, net zoals in een professionele keuken. Maar maak je geen zorgen: er is altijd een chef in de buurt die je om raad kunt vragen.

Winterkabeljauw

Met schelpdiertjes en piccalilly

***

Ballontine van kwartel

Gevuld met zwarte olijven en bloemkool

***

Vanille- nootmuskaat taart

Met peer compôte

Wild workshop

oktober – januari

Tijdens de Wild workshop demonstreren onze chefs hoe je een ree dient te ontleden. Waarna er met de onderdelen van de ree onderstaande gerechten wordt gekookt.

Ree lende
Dungesneden gepocheerd kwartelei | Beurre noisette | Bloemkool blad | Krokante kappertjes

***
Reeschouder
Als rollade met in de oven geroosterde bloemkool

***
Reebout
Met gepofte rode kool
***
Reerug
Op het karkas gebraden reezadel | ree jus met kruidnagel