Luxe hotel in de Achterhoek

Op zoek naar een luxe hotel in de Achterhoek? Overnachten bij Villa Ruimzicht is een feestje! Alle 42 hotelkamers hebben een eigen stijl en moderne inrichting waarin de sfeer van het historische gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Het is goed slapen in de comfortabele Auping-bedden.

Villa Ruimzicht is zeer centraal gelegen in Doetinchem, binnen 10 minuten ben je in het centrum. Er is altijd wel wat te beleven. Je er vind er veel winkels, restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Zin om de Achterhoek te verkennen? Pak één van de scooters of (elektrische) fietsen en laat je langs mooie vergezichten, landhuizen en kastelen leiden.

VR-front
Romantisch-2

Overnachten bij Villa Ruimzicht

In onze Villa is geen één kamer hetzelfde. Ben je een ‘baddertype’? Kies dan voor één van onze Waterpretkamers. Liefhebbers voor een romantische overnachting voelen zich meer thuis in een van onze romantische kamers. Villa Ruimzicht is ook een uitstekende uitvalsbasis voor zakelijke overnachtingen. Na een werkdag kom je volledig tot rust in onze comfortabele lifestylekamers met werkruimte.

Hotelfaciliteiten

Bij Villa Ruimzicht zorgen we ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Maak gebruik van onze vele faciliteiten tijdens je verblijf in ons hotel. We luisteren naar jouw wensen voor een onvergetelijk verblijf en bieden je de beste faciliteiten en service. Wat zijn jouw wensen?

Binnenkijken bij Hotel Villa Ruimzicht 3
Fietsarrangement

Arrangementen

Een gezellig weekendje weg? Combineer de Achterhoek met hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem en jouw verblijf staat garant voor succes. Om het je makkelijk te maken hebben wij de meest geliefde hotelarrangementen samengesteld. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons Bites@Villa arrangement inclusief diner in restaurant Bites óf het Dolce Vita arrangement inclusief scooter verhuur en route door de prachtige Achterhoek. Zit jouw smaak er niet bij? Laat het ons weten, wij zitten boordevol ideeën.