Bij Villa Ruimzicht willen we je als gast laten genieten van eerlijk eten en drinken. Met passie maken we prachtige gerechten in Restaurant Lokaal en tijdens de lunch, higher tea/wine, kookworkshops en meer. Bijzonder en bewust. De meeste producten komen uit de regio en zijn met zorg geselecteerd door onze chef-kok Bjorn Massop. Want waarom producten uit het buitenland laten invliegen, terwijl je het hier op de fiets kunt halen? Uit eten in Doetinchem bij Villa Ruimzicht is genieten van een ‘boer tot bord-ervaring’.

Restaurant Lokaal

In ons JRE-restaurant Lokaal serveren chef-kok Bjorn Massop en zijn keukenbrigade zes of negen impressies met producten uit de eigen streek. Het liefst gebruikt hij kruiden uit de lokale natuur. We brengen je niet alleen de producten, maar ook het verhaal van de streek en de leveranciers. Zelf kiezen is sinds kort ook mogelijk! Je hebt de keuze uit gerechten ter grootte van een tussengerecht op onze à la carte kaart welke zijn afgeleid van de zes en negen impressies.

 

Respect voor de seizoenen en duurzaamheid staan bij chef Bjorn hoog in het vaandel. Zijn hele bedrijfsvoering is hierop ingericht. In 2021, 2022 en 2023 werd zijn werk bekroond met de groene Michelinster. Een erkenning voor Chefs die zich inzetten voor een duurzame toekomst. De groene Michelinster is weggelegd voor inspirerende voortrekkers en boegbeelden van een duurzame gastronomie.

LUNCH & MEER

Overdag staat genieten centraal in onze informele bar en ons restaurantgedeelte naast de bar. Kies de lekkerste gerechten met lokale oorsprong van onze uitgebreide lunchkaart, kies voor een Vlotte Lunch met culinaire touch of ga voor een verrassende ‘higher tea’ of ‘higher wine’. Natuurlijk kun je ook de hele dag terecht voor de beste koffie en thee met patisserie uit eigen keuken.

 

In de zomermaanden is ons terras ‘the place to be’. Met uitzicht op het park strijk je neer in de fijne zitjes voor een heerlijke cocktail, bite van de snackkaart of een bubbel met oesters.

Wat vinden onze gasten?