Bij Villa Ruimzicht willen we je als gast laten genieten van eerlijk eten en drinken. Met passie maken we prachtige gerechten in onze restaurant Lokaal en in onze Bar. Bijzonder en bewust. De meeste producten komen uit de regio en zijn met zorg geselecteerd door onze chef-kok Bjorn Massop. Want waarom producten uit het buitenland laten invliegen, terwijl je het hier op de fiets kunt halen? Uit eten in Doetinchem bij Villa Ruimzicht is genieten van een ‘boer tot bord-ervaring’.

Lees hier meer over onze maatregelen wat betreft Corona.

BAR

In onze informele Bar staat ontmoeten centraal. Onder het genot van heerlijke wijnen, bieren van de tap, cocktails, patisserie uit eigen keuken of een borrelhapje is gezelligheid hier een must. In de avonduren geniet je van de veelzijdige biteskaart die bestaat uit heerlijke diverse gerechten. Leuk om te delen én lekker voor jezelf. S’avonds geniet je van een lekkere cocktail of Gin Tonic.  

Restaurant Lokaal

In ons JRE-restaurant Lokaal serveren chef-kok Bjorn Massop en zijn keukenbrigade een drie tot zevengangenmenu met producten uit de eigen streek. Het liefst gebruikt hij kruiden uit de lokale natuur. We brengen je niet alleen de producten, maar ook het verhaal van de streek en de leveranciers.  

Wat vinden onze gasten?