Bij Villa Ruimzicht willen we je als gast laten genieten van eerlijk eten en drinken. Met passie maken we prachtige gerechten in onze restaurant Lokaal en in onze Bar & Bites. Bijzonder en bewust. De meeste producten komen uit de regio en zijn met zorg geselecteerd door onze chef-kok Bjorn Massop. Want waarom producten uit het buitenland laten invliegen, terwijl je het hier op de fiets kunt halen? Uit eten in Doetinchem bij Villa Ruimzicht is genieten van een ‘boer tot bord-ervaring’.

Restaurant Lokaal

In ons JRE-restaurant Lokaal serveren chef-kok Bjorn Massop en zijn keukenbrigade zes of negen impressies met producten uit de eigen streek. Het liefst gebruikt hij kruiden uit de lokale natuur. We brengen je niet alleen de producten, maar ook het verhaal van de streek en de leveranciers.

 

Respect voor de seizoenen en duurzaamheid staan bij chef Bjorn hoog in het vaandel. Zijn hele bedrijfsvoering is hierop ingericht. Erkenning voor deze werkwijze ontving hij 2020 met een vermelding in de Food100. Hierin staan gevestigde leiders die zich dagelijks hard maken voor een betere en duurzamere comsumptiestijl voor iedereen. In 2021 en 2022 werd zijn werk bekroond met de groene Michelinster. Een erkenning voor Chefs die zich inzetten voor een duurzame toekomst. De groene Michelinster is weggelegd voor inspirerende voortrekkers en boegbeelden van een duurzame gastronomie.

BAR & BITES

In onze informele bar staat genieten centraal. Onder het genot van heerlijke wijnen, bieren van de tap, cocktails, patisserie uit eigen keuken of een borrelhapje is gezelligheid hier een must. De hele dag geniet je van de veelzijdige menukaart die bestaat uit heerlijke diverse gerechten. Leuk om te delen én lekker voor jezelf. Of laat je eens verrassen door Villa’s Secret.

Wat vinden onze gasten?