Bij Hotel Villa Ruimzicht en ons Restaurant Lokaal verwelkomen we je graag om te genieten van puur en eerlijk eten en drinken. Onze Chefkok Bjorn Massop legt samen met Chef Jennifer de nadruk op seizoensgebonden gerechten, waarbij hij inspiratie haalt uit de rijke natuur en het agrarische landschap van de Achterhoek. Dat doet hij samen met zijn keukenteam zó goed, dat Lokaal onlangs voor de vierde keer op rij is bekroond met een Groene Michelin Ster.

Restaurant Lokaal

In ons Restaurant Lokaal serveren Chefs Bjorn en Jennifer en hun keukenbrigade zes of negen impressies met producten uit de eigen streek. Het liefst gebruikt Bjorn kruiden uit de lokale natuur. We brengen je niet alleen de producten, maar ook het verhaal van de streek en de leveranciers. Liever zelf kiezen? Je hebt de keuze uit heerlijke gerechten ter grootte van een tussengerecht op onze à la carte kaart.

LUNCH, BORREL & MEER

Overdag kan je heerlijk plaatsnemen in onze gezellige bar of – wanneer het weer het toelaat – op ons fijne terras. Ontdek de lekkerste gerechten met lokale oorsprong op onze uitgebreide lunchkaart, kies voor een Vlotte Lunch met culinaire touch of ga voor een verrassende ‘higher tea‘ of ‘higher wine‘. Natuurlijk kun je ook de hele dag terecht voor de beste koffie en thee met patisserie uit eigen keuken. De Villa is the place to be voor een heerlijke cocktail, onweerstaanbare bites van de snackkaart of een bubbel met oesters.

Wat vinden onze gasten?