Vergaderen

Aandacht, Ambacht en Achterhoek. Kernwaarden waar wij veel waarde aan hechten, ook als het om zaken doen gaat. Functionaliteit zonder poespas. Niks moet, alles kan! Uiteraard wel met extra ambiance en Achterhoekse aandacht want dat hoort er standaard bij. We kunnen niet anders.

Een stijlvolle, inspirerende omgeving draagt bij aan goede ideeën en probleemoplossend vermogen. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van comfortabel en eigentijds meubilair, uitstekende audiovisuele apparatuur, gratis WIFI en onbeperkt gebruik van de espressobar. Strijk in de middag lekker neer in ons restaurant voor een Achterhoekse lunch en breid je vergadering optioneel uit met een diner en overnachting.

Uitstekend bereikbaar

Gratis parkeren

Gratis WIFI

Inspirerende locatie

Rietveldbar

De Rietveldbar aan de achterzijde van de Villa is de plek voor een informele bijeenkomst in een lounge setting. Niet in de standaard U-vorm maar in heerlijke fauteuils of bij mooi weer op het terras onder de veranda. Als daar geen briljante plannen uit komen…

Capaciteit Rietveldbar
Theater 30 personen
Cabaret 20 personen
U-vorm 12 personen

Restaurant Lokaal vergaderen

Lokaal

Lokaal ligt aan de voorzijde van de Villa, in de avonduren is dit ons restaurant waar je kunt genieten van al het lekkers van de keukenbrigade van Bjorn Massop. Overdag gebruiken wij deze lichte ruimte voor bijeenkomsten.

Capaciteit Lokaal
Theater 50 personen
Cabaret 30 personen
U-vorm 16 personen