Agenda

Op 26 januari 2020 organiseren we samen met De Groene Schuur de 3e editie van het live-cooking evenement: Doe eens Wild in de Kas! Het begint al bijna een traditie te worden, deze bijzondere afsluiting van het Wildseizoen. Na 2 succesvolle edities beloofd het ook dit jaar weer een een...

Cook to impress! Een ontplofte keuken, verwaarloosde gasten en aangebrande gerechten zijn zoooo 2018. Pak het dit jaar anders aan en doe mee aan onze Xmass Masterclasses. Onder leiding van de chef maak je verschillende kerstgerechten, leer je hoe je een Kerstdiner voor een groter gezelschap voorbereidt en ontvang je de...

Wel thuis kerst vieren, maar geen behoefte aan een slagveld in de keuken, urenlang winkels afstruinen voor dat ene ingrediënt en vlekken op je feestkleding? Kies dan voor de Achterhoekse Culitas!  Met de Culitas serveer je met gemak een hoogstaand viergangendiner   De keukenbrigades van Villa Ruimzicht, Strandlodge Winterswijk, LEV Foodbar en Eetwinkel van Mien...

In de Achterhoek is de herfst synoniem voor WILD! En wil je niet alleen het eten, maar ook het bereiden van wild in de vingers krijgen? Dan is deze workshop perfect voor jou. Uiteraard gaan we aan de slag met echt Achterhoeks wild. Samen met de chef ga je een ree...

Wanneer de blaadjes van de bomen vallen, de dagen korter worden en binnen de haard aangaat, wrijft de wild liefhebber zich weer in de handen: het wildseizoen is geopend! En uiteraard geniet je bij Hotel Villa Ruimzicht volop van het Wildseizoen. Chef Bjorn Massop weet hoe hij wild uit deze streek...