Trouwen

Locatie

Je trouwt niet zomaar iemand en dus ook niet zomaar ergens. Villa Ruimzicht biedt alles wat een trouwlocatie nodig heeft. Uniek gelegen in een arboretum met eeuwenoude bomen is het dé locatie voor culinair genieten en spetterend feesten. De Villa is officieel benoemd tot ‘Huis der Gemeenten’ je kunt je huwelijk dus zowel binnen als buiten laten voltrekken.

Toast & Bruidstaart

Bij een ‘ja-woord’ hoort natuurlijk een bubbel en een bruidstaart. Door onze samenwerking met taartentopper Gaabs kunnen wij jullie helpen bij de zoektocht naar de perfect taart (meer informatie: www.gaabs.nl). Al een perfecte taart gevonden? Geen probleem, jullie kunnen de taart laten bezorgen door wie je wilt.

Diner

Een bijzonder onderdeel van het feest is het diner. Maar wij realiseren ons dat wensen sterk uiteenlopen. Naast een drie, vier of vijf gangen menu serveren wij ook walking dinners en live cooking diners vanuit onze kookstudio. Bij mooi weer dekken wij de tafels buiten in het park met een Achterhoekse tafel of stoer Amerikaans met de Oklahoma Joe barbecue.

Feesten

’s Avonds gaat het dak er natuurlijk af! Swingen met goede muziek en lekkere drankjes! Voor jullie feest hebben jullie de beschikking over de Rietveldbar of BAR&BITES. De gezellige en authentieke ruimte staat garant voor een topfeest! In de ruimte kunnen zowel statafels als lage en hoge zitjes worden geplaatst voor een ongedwongen en informele sfeer.

Valerie Visschedijk fotografie

Sfeerimpressie

Nu we een deel van onze mogelijkheden hierboven al hebben toegelicht, willen jullie misschien natuurlijk ook graag zien hoe een trouwdag bij Hotel Villa Ruimzicht eruit kan zien! N & G nemen jullie graag mee tijdens hun speciale dag in de vroege zomer van 2023. Van klaarmaken tot diner en van ceremonie tot feest; het ontbrak aan niets!