Bedrijfsfeesten

Klein en intiem

of

groots en uitbundig

Wil jij jouw collega’s echt in de watten leggen en bedanken voor het afgelopen jaar deze feestdagen? Of zijn de plannen voor de zomerborrel van volgend jaar al in de maak? Of je nu kiest voor een borrel, diner, groots feest, kookworkshop, varen met een sloep of het spannende Prison Escape: alles is bespreekbaar. Wat past het beste bij jouw bedrijf? Klein en intiem of groots en uitbundig? Wat het ook wordt, een tof bedrijfsuitje is gegarandeerd bij Hotel Villa Ruimzicht.

Jouw bedrijfsfeest invullen met een borrel, diner, feest of kookworkshop? We hebben hieronder alvast wat ideeën uitgewerkt.

Lancering Achterhoek Convention Bureau (2).JPG

Borrelen

Een borrel is een leuke en informele manier om samen met je team successen te vieren en vooruit te blikken op de toekomst. We hebben diverse mogelijkheden voor jullie. Een optie is onze Borrel & Borrelplank:

Borrel & Borrelplank vanaf € 26,00 p.p.

  • Afkoop dranken 2 uur (bier, huiswijn & frisdrank)
  • Nootjes & olijven
  • Borrelplank (kaas charcuterie & pickles)
  • Rondje bitterballen

Check alle varianten zoals de cocktailbar, hapjes, extra drankafkoop en entertainment met onze salesafdeling.

007_DSD0211

Diner

Het keukenteam van Chef Bjorn Massop gaat graag voor jou en je team aan de slag om een heerlijk diner te bereiden. We hebben diverse mogelijkheden voor een bijzonder diner, wacht dacht je bijvoorbeeld van:

  • Lekker informeel aan de Achterhoekse tafel. Een tafel vol lekkere gerechtjes vanaf € 49,- p.p.
  • Uitgebreid fine dining in ons restaurant Lokaal (bekroond met een groene Michelin ster) vanaf € 65,- p.p.

Uiteraard zijn ook andere invulling bespreekbaar. Laat je verder adviseren voor bijpassende wijnen of non-alcoholische dranken en sappen door onze sommeliers.

Valerie Visschedijk fotografie

Feesten

Gaat het dak eraf, feesten tot in de vroege uurtjes of zelfs de Villa exclusief voor jullie bedrijf? De keus is aan jou! Tot 80 personen is onze Rietveldzaal de feestlocatie om samen de heupen los te gooien. Vanaf 80 tot 250 personen stellen wij de gehele voorzijde van ons hotel beschikbaar*. Over de invulling hebben we ook vast nagedacht:

All-in feest € 52,50 p.p.

  • Afkoop dranken (4 uur)
  • Hapjes (3 koud, 3 warm)
  • Midnight snack

Bijna alles is mogelijk bij Villa Ruimzicht! Breid je feest uit met een cocktailbar, live DJ, extra snacks of extra kamers.

*Bij een feest in de Rietveldbar is een minimale kamerafname verplicht. Bij een feest aan de voorzijde dient ons hotel exclusief afgehuurd te worden. We informeren jullie graag over de mogelijkheden.

_BMW4522 (1) (2)

BBQ workshop

Actief met je team aan de slag? Kies dan voor onze (winter)BBQ workshop! Hier ga je zelf aan de slag met onze chefs om een heerlijke bbq te bereiden. Je hebt de keuze om actief mee te koken of om aan de zijlijn toe te juichen. Klik op onderstaande button voor meer informatie!

Wij denken graag met jullie mee

Wij hebben al heel wat feestjes georganiseerd. Van kleine intieme diners tot grote eindejaarsfeesten en meerdaagse bijeenkomsten. Het liefst gaan wij natuurlijk samen met jullie kijken welke invulling het beste bij jullie past. Wij nodigen je graag uit voor een drankje en een eerste kennismaking. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0314-320680, via de mail sales@hotelvillaruimzicht.nl of via onderstaand contactformulier.