Feesten

De organisatie

is voor ons al

een feestje

opzich!

Van een klein intiem samenzijn tot een groot feest. Villa Ruimzicht leent zich uitstekend voor spetterende feestjes van elk volume. De Villa beschikt over diverse ruimtes waar jouw feestje plaats kan vinden. Is het mooi weer? Dan toveren wij graag ons park met eeuwenoude bomen om tot een ware feestlocatie.Ongedwongen barbecueën in ons park? Of trouwen onder de bomen. Feesten bij Villa Ruimzicht is feesten zonder zorgen. We regelen alles tot in de puntjes.

Het monumentale pand van de Villa en het omliggende park zorgen ervoor dat Hotel Villa Ruimzicht een bijzondere plek is om jouw feestje te vieren. Van diner, tot high tea en van BBQ tot een groot feest. Het kan allemaal op onze locatie!

Slapen

Na jouw feestje blijven slapen? Dat kan in onze Villa. Ons hotel telt 42 eigentijdse themakamers die stuk voor stuk uniek zijn.

Wij denken graag mee

Onze medewerkers van de sales afdeling hebben al heel wat feestjes georganiseerd. Van kleine intieme diners tot aan grote trouwfeesten voor 300 gasten. Wij denken graag met jullie mee over een eventueel thema, de invulling van hapjes en food en de keuze aan muziek. Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn te bereiken via: 0314-320 680 of vul het contactformulier in.