ABN Amro vouchers

Heb jij een voucher gekregen van de ABN Amro? Hierop staat een unieke voucher code waarmee jij jouw reservering voor het beschreven arrangement maakt. Hieronder lees je wat je gaat doen tijdens het arrangement en hoe je jouw reservering kunt maken. De voucher is tot 31 december 2023 geldig. Klik hier voor de algemene voorwaarden

Fietsarrangement Villa Ruimzicht – Hotel de Wereld

Het fietsarrangement is een driedaags hotelarrangement waarbij je van Hotel Villa Ruimzicht naar Hotel de Wereld fietst. Na jouw aankomst is het lekker ontspannen in onze lounge, ‘s avonds geniet je van een heerlijk diner en een ontspannende nachtrust. Je eerste fietsdag begin je natuurlijk met een Live Cooking ontbijt om genoeg energie op te doen. Op de fiets doorkruis je prachtige plekjes in het Achterhoekse en Veluwse landschap. Voel de wind door je haren en snuif de heerlijke bosgeuren op of laat je verrassen door een bruisend stadsleven. Voor je het weet ben je een paar uur verder en arriveer je in Wageningen. Even heerlijk quality time voor elkaar en het enige wat je hoeft te doen is genieten. ‘s Avonds schuif je aan voor een 4-gangen diner en kruip je daarna lekker warm onder de wol om de ochtend weer uitgerust te starten met een heerlijk ontbijtje en terug te fietsen naar Doetinchem.

Een compleet verzorgd arrangement waardoor je heerlijk kunt genieten. Zelfs het vervoer van je bagage wordt geregeld!

Het arrangement is inclusief:
2x Overnachtingen
2x Ontbijt
2x Fietsroutes
2x Diner
1x Lunchpakket verzorgd door Villa Ruimzicht
Bagagetransport

 

Aankomstdag is op iedere dag van de week mogelijk.

Dit arrangement boek via info@hotelvillaruimzicht.nl of 0314-320680 o.v.v. “ABN Amro Voucher”. Houd je vouchercode bij de hand! 

Fietsen in de Achterhoek
Tenderloin

Smaakbeleving @ Restaurant Lokaal

Een culinair weekend genieten in onze Villa? Chef-kok Bjorn Massop en zijn keukenbrigade combineren culinaire hoogstandjes met regionale producten tot een ware smaakbelevenis.

 

‘In onze keuken beseffen wij dat wij verantwoordelijk zijn voor meer dan een lekker bord eten. Als chefs zijn we verantwoordelijk om ambachten in stand te houden, ook die van onszelf. Daarbij speelt het milieu een belangrijke rol. Het hele menu is dan ook geïnspireerd door de seizoenen en de vakmensen die ons dagelijks voorzien van hun mooiste producten. Laat u door onze chefs, gastheren en gastvrouwen mee nemen op een reis door ons prachtige Achterhoek en ontdek de verhalen van onze gerechten’.

Het arrangement is inclusief:

  • Ontvangst met een glas champagne
  • 9 impressies diner in Restaurant Lokaal
  • Overnachting in kamertype naar keuze
  • Live cooking ontbijt

Dit arrangement boek via info@hotelvillaruimzicht.nl of 0314-320680 o.v.v. “ABN Amro Voucher”. Houd je vouchercode bij de hand! 

Heb je ook een voucher met vouchercode voor een bijpassend wijnarrangement? Geef dit dan door bij je reservering voor het Smaakbeleving @ Restaurant Lokaal arrangement. 

Gastronomisch Genieten

Het beste uit twee ambitieuze JRE keukens en slapen in onze prachtige Villa! Laat je verrassen en verwonderen tijdens de twee (romantische) diners op verschillende locaties.

Het arrangement is inclusief:

  • Ontvangst met een glas champagne.
  • Twee overnachtingen in kamertype naar keuze bij Villa Ruimzicht.
  • Twee keer live-cooking ontbijt.
  • 6 impressies diner in ons Restaurant Lokaal (bekroond met een groene Michelin ster!).
  • 6 gangen diner bij Orangerie de Pol (inclusief aperitief).
  • Vervoer is niet inbegrepen in het arrangement. Het is mogelijk om een taxi te reserveren, op basis van beschikbaarheid.

Dit arrangement boek via info@hotelvillaruimzicht.nl of 0314-320680 o.v.v. “ABN Amro Voucher”. Houd je vouchercode bij de hand! 

Heb je ook een voucher met vouchercode voor een bijpassend wijnarrangement? Geef dit dan door bij je reservering voor het Gastronomisch Genieten arrangement. Let op! De wijnvoucher is enkel geldig bij Restaurant Lokaal.

Lokaal
Orangerie de Pol