ABN Amro vouchers

Heb jij een voucher gekregen van de ABN Amro? Hierop staat een unieke voucher code waarmee jij jouw reservering voor het beschreven arrangement maakt. Hieronder lees je wat je gaat doen tijdens het arrangement en hoe je jouw reservering kunt maken. De voucher is tot 30 december 2022 geldig. Klik hier voor de algemene voorwaarden

4-daags fietsarrangement van hotel naar hotel

Het Achterhoeks fietsarrangement is een vier daags hotelarrangement waarbij je van hotel naar hotel fietst. Onderweg doorkruis je prachtige plekjes in het Achterhoekse landschap. Voel de wind door je haren en snuif de heerlijke bosgeuren op of laat je verrassen door een bruisend stadsleven. Voor je het weet ben je een paar uur verder en arriveer je in 1 van de 3 hotels waar je overnacht. Even heerlijk quality time voor elkaar en het enige wat je hoeft te doen is genieten. ‘s Avonds kruip je lekker warm onder de wol om de ochtend weer uitgerust te starten met een heerlijk ontbijtje.

 

Een compleet verzorgd arrangement waardoor je heerlijk kunt genieten. Zelfs het vervoer van je bagage wordt geregeld!

Dag 1:

 • Welkomstpakket bij aankomst in Boetiekhotel BonAparte
 • Overnachting in Boetiekhotel BonAparte in Lochem

Dag 2:

 • Fietsroute van Lochem naar Doetinchem
 • Overnachting bij Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem

Dag 3:

 • Fietsroute van Doetinchem naar Groenlo
 • Overnachting bij Hotel Havezate (Marveld) in Groenlo

Dag 4:

 • Vertrek

 

Het arrangement is inclusief:
3 overnachtingen
Welkomstpakket bij aankomst
3 fietsroutes
Bagagetransport
Diners

 

Dit arrangement is te boeken met aankomstdagen van zondag tot en met donderdag. Op vrijdag en zaterdag is het niet mogelijk om aan te komen. 

Dit arrangement boek via info@hotelvillaruimzicht.nl of 0314-320680 o.v.v. “ABN Amro Voucher”. Houd je vouchercode bij de hand! 

Fietsen in de Achterhoek
Reebok
Paasarrangement Hotel villa ruimzicht

Smaakbeleving @ Restaurant Lokaal

Een culinair weekend genieten in onze Villa? Chef-kok Bjorn Massop en zijn keukenbrigade combineren culinaire hoogstandjes met regionale producten tot een ware smaakbelevenis.

 

‘In onze keuken beseffen wij dat wij verantwoordelijk zijn voor meer dan een lekker bord eten. Als chefs zijn we verantwoordelijk om ambachten in stand te houden, ook die van onszelf. Daarbij speelt het milieu een belangrijke rol. Het hele menu is dan ook geïnspireerd door de seizoenen en de vakmensen die ons dagelijks voorzien van hun mooiste producten. Laat u door onze chefs, gastheren en gastvrouwen mee nemen op een reis door ons prachtige Achterhoek en ontdek de verhalen van onze gerechten’.

 • Ontvangst met een glas champagne
 • Zes gangen diner uit Restaurant Lokaal
 • Overnachting in een kamer naar keuze
 • Een speciaal op maat gemaakt ontbijt

Dit arrangement boek via info@hotelvillaruimzicht.nl of 0314-320680 o.v.v. “ABN Amro Voucher”. Houd je vouchercode bij de hand! 

Heb je ook een voucher met vouchercode voor een bijpassend wijnarrangement? Geef dit dan door bij je reservering voor het Smaakbeleving @ Restaurant Lokaal arrangement.