Masterclasses

Naast onze kookworkshops organiseren wij meerdere keren per jaar Masterclasses met een bepaald thema. Hiervoor kun je je individueel, per tweetal of met een groep inschrijven. De kosten bedragen €75,- inclusief dranken (bier, wijn en frisdrank).

Alle Masterclasses zijn op zondagmiddag van 14:30 uur t/m 18:30 uur. Individueel inschrijven kan op onderstaande data. Ben je met een grote groep? Dan kun je de Masterclass op elk gewenst moment exclusief voor jouw groep reserveren. Masterclasses vinden plaats bij een minimale deelname van 8 personen. Hiervan wordt je tijdig op de hoogte gebracht. 

WILD! Masterclass

De workshop start met een demo van onze chef waarin hij uitleg geeft over de herkomst en het ontleden van ree. Vervolgens ga je aan de slag om met de verschillende delen van de ree gerechten te maken. Natuurlijk moet al dat lekkers geproefd worden en gaan jullie met een goed gevulde maag en de recepturen huiswaarts. Wordt jij er al WILD! van? Schrijf je dan snel in!
Menu
Ree lende met gepocheerd kwartelei, beurre noisette, bloemkool blad & krokante kappertjes
***
Reeschouder als rollade met in de oven geroosterde bloemkool
***
Reebout met gepofte rode kool
***
Reerug op het karkas gebraden reezadel & ree jus met kruidnagel

 

Data BBQ masterclass

Zondag 7 november 2021

Zondag 14 november 2021

XMAS Masterclass

Cook to impress! Een ontplofte keuken, verwaarloosde gasten en aangebrande gerechten zijn zoooo 2020. Pak het dit jaar anders aan en doe mee aan onze X-mas Masterclasses.

Onder leiding van de chef maak je verschillende kerstgerechten, leer je hoe je een Kerstdiner voor een groter gezelschap voorbereidt en ontvang je de receptuur voor een heerlijk 4-gangen Kerstdiner. Inclusief bier, huiswijn en frisdrank €75,-

# Maak en proef verschillende Kerstgerechten
# Leer tips en trics direct van de chef
# Plezier staat voorop!
# Ga naar huis met de receptuur en een heleboel nieuwe kennis!

Schrijf je hier in voor de XMAS Masterclass!

Data X-mass masterclass

Zondag 12 december 2021

Heb je een vraag over de Masterclass? Stel ze dan via de mail: info@hotelvillaruimzicht.nl of bel naar 0314-320680.