Masterclasses

Naast onze kookworkshops organiseren wij meerdere keren per jaar Masterclasses met een bepaald thema. Hiervoor kun je je individueel, per tweetal of met een groep inschrijven. De kosten bedragen €75,- inclusief dranken (bier, wijn en frisdrank).

Alle Masterclasses zijn op zondagmiddag van 14:30 uur t/m 18:30 uur. Individueel inschrijven kan op onderstaande data. Ben je met een grote groep? Dan kun je de Masterclass op elk gewenst moment exclusief voor jouw groep reserveren. Masterclasses vinden plaats bij een minimale deelname van 8 personen. Hiervan wordt je tijdig op de hoogte gebracht. 

XMAS Masterclass

Cook to impress! Een ontplofte keuken, verwaarloosde gasten en aangebrande gerechten zijn zoooo 2020. Pak het dit jaar anders aan en doe mee aan onze XMAS Masterclasses.

Onder leiding van de chef maak je verschillende kerstgerechten, leer je hoe je een Kerstdiner voor een groter gezelschap voorbereidt en ontvang je de receptuur voor een heerlijk 4-gangen Kerstdiner. Inclusief bier, huiswijn en frisdrank €75,-

# Maak en proef verschillende Kerstgerechten
# Leer tips en trics direct van de chef
# Plezier staat voorop!
# Ga naar huis met de receptuur en een heleboel nieuwe kennis!

Schrijf je hier in voor de XMAS Masterclass!

Data XMAS masterclass

Zondag 12 december 2021

Heb je een vraag over de Masterclass? Stel ze dan via de mail: info@hotelvillaruimzicht.nl of bel naar 0314-320680.